:)

Ja, här var det ju evigheter sen man skrev. Hoppas inte ni gett upp hoppet om oss och slutat läsa, för vi ska försöka hinna med den här bloggen också ;)

Kan ju börja med att säga att jag börjat i en ny skola. Hanna och Bincis också för den delen. De får själv skriva om vilken skola och andra grejer ifall dom vill, själv kan jag ju bara berätta om mina första dagar ^^
Började i Onsdags i Internationella Engelska Skolan i Bromma, eller IESB som är förkortningen Kom i samma klass som fyra tjejer från samma stad, och vi hänger ganska mycket. Nyaste kompisen heter Amanda och hon och jag har nog ganska mycket samma intressen. I alla fall när det gäller böcker, båda är nämligen väldigt intresserade av vampyrer :D
Femtio procent av alla lektioner är på engelska, vilket inte är ett särskilt stort problem för mig eftersom mitt modersmål (eller fadersmål om man ska vara exakt, men man säger modersmål i alla fall) är engelska. Att ha en pappa som kommer från USA är inte alltid så dåligt. Men det är pirrigt i alla fall.
Har trots allt lärt mig hitta ganska bra i korridorerna och kan de flesta lärarnas namn. I alla fall de som jag har, de andra bryr jag mig inte om.

Hm... ja, det har väl inte hänt så mycket sen sist antar jag. Är lite förkyld och snorar ganska mycket...  Börjat lyssna på Green Day och Timbuktu, annars är väl allt som vanligt :)

Puss och Kram Skumbanan
//Alicia :)

RSS 2.0