Welcome to My Life


Simple Plan - Welcome to My Life

Vet att det blir mycket musik på bloggen här nu, men har typ ingenting att skriva. Snälla Hanna och Bincis, kan inte ni också skriva lite nu? :)

Paramore - Misguided Ghosts


Note: Låten börjar på ungefär 0:05/0:06

"Ska vi börja om från början?" "Okej" *Tystnad* "Hej"

Japp, här har ni mig igen :D
Random rubrik, I know, men tyckte den var roligt :) Läste nämligen alldeles precis klart någon sorts "bok" på hemsidan dikta.se och där sa dom typ sådär (lägg märke till att typ är understuket). Den var i alla fall jävligt bra, är faktiskt lite ledsen för att det är slut nu :( I LOVE MR. SNYGG 4EVER!

Är lite virrig just nu, typ helt inne i berättelsen, som nu är slut! BUHUUUUUU!!!!! *snyftsnyftsnyft*
Har astråkigt, och ingen inspiration till någon berättelse alls! Alla tankar snurrar och snurrar och jag får ingen ordning på dom! Är väl för trött antar jag, men kan ju inte gå och lägga mig halv åtta! Det är FÖR tidigt!

Båttur

Igår var jag för en gångs skull ute med min storasyster och hennes kompis. De är bara tre år äldre, så det går ganska bra att hänga med dem. Dessutom är jag och hennes kompis (som förresten heter Sara) ganska bra vänner, så det är lätt att vara tillsammans med henne.
I alla fall åkte vi ut med Saras storebrors flickväns systers pojkväns båt (hängde ni med?) tillsammans med Saras storebror och hans tjej.
I början åkte vi bumper, som vi fått låna av några kompisar till Sara, men efter ett tag började det regna och vi styrde hemåt igen. Saras mamma hade med sig bullar och saft, och vi fikade lite tills det slutat regna och vi åkte ut med båten igen.
Det var ganska mycket vågar, och eftersom vi styrde rakt mot dem hoppade vi väldigt mycket, vilket var roligt bortsätt från att man fick väldigt ont i rumpan.
Tillslut kom vi i alla fall fram till en liten vik. Det hade då blivit ganska kallt i luften, och solen gömde sig bakom några stora moln.
Så istället för att sitta uppe i båten och frysa tog vi av oss flytvästarna och hoppade i vattnet. Det måste ha varit minst tjugofem grader! Det var ju varmare i vattnet än i luften!
Det var inte klokt hur länge vi låg i. Men tillslut var vi i alla fall tvungna att gå upp och styra iväg hemåt.

Senare på kvällen gick jag och mamma på en liten promenad med slutdestination bryggan där lillebror, hans kompis och pappa mötte oss för ett kvällsbad. Jag bestämde mig tillslut för att inte bada, eftersom det var så kallt i vattnet.
Lillebror var den enda som badade, och tillslut gick vi upp och tog en kvällsfika bestående av varm choklad och varsin smörgås framför brasan.


Mio min Mio

Såg på Mio min Mio på kastellet. Eller; jag såg halva Mio min Mio på kastellet. Jag och mamma gick hem efter andra akten eftersom vi satt inne i något litet annex där det var helvetiskt varmt. Dessutom var teatern trög och gick långsamt, riktade sig liksom mer åt yngre barn.
Så nu är jag hemma igen. Åt nyss en macka med ost och skinka, gotteligott. Nu inne på facebook. I ♥ FB

Halshuggning

Hej Svejs i lingonskogen! Här har ni mig igen. Dålig uppdatering på bloggen, men det ska vi försöka ändra, trots att Bincis är i Spanien och Hanna på väg mot Malmö. Jag åker bort på onsdag (vart har jag ingen aning om :)) och är borta i ett dygn. Så ni får nog allt vara lite tålmodiga.

 <----- Snyggaste bruden = Jag :)

Såg på Morden i Midsomer igår och blev nästan skrämd från vettet! Första mordet var en otroligt dum man som åkte spöktåget och kom ut utan huvud. Han hade blivit halshuggen och huvudet låg i en annan vagn (ja, jag vet. SÅÅÅÅ äckligt!) Nästa offer var en väldigt snäll dam som även hon blev halshuggen när hon sov. Hennes exman hittade henne när han smög sig in i hennes hus för att stjäla hennes smycken, då låg hennes huvud på skribordet och smilade. (Återigen, SÅÅÅÅ äckligt!)



//Alicia


Sommarlovs morgon

Kollar på sommarlovsmorgon och det är faktiskt ett ganska bra program det heter typ fångad.  Det enda dåliga e att det e dubbat.... menmen...

Igår kom jag hem ifrån Licis landsställe. Vi lr iaf jag hade jätte kul där!!! Vi badade, åkte båt (haha!!!♥) hoppade i studsmattan och mycket mer...  Jag åkte dit i tisdags och på fredag kväll kom min mamma och min lilla syster dit och så åkte vi hem igår♥♥
Tack så jätte mycket för allting(L)(L)(L)

Har börjat läsa en ny bok som heter
Fråga Alice. Den e jätte bra!! Tipsar er verkligen att läsa den!!!



Tänkte oxå lägga upp ett par bilder ifrån veckan som gått<333





Utsikt ifrån stranden







Stranden♥





Designen blev JÄTTE fin Hanna(L)(L)(L)


Bincis

Ny design :D

Jag har försökt göra en design och hoppas jag har lyckats ? =D
Hehe ... :D
Säg ärligt vad ni tycker (eller ni behöver inte säga att den är skitful xD) men aa ^^


Strandendag

Har varit på stranden hela dan idag. Eller, nästan hela dan. Åt lunch där och gick inte upp för ens det var dags att påbörja middan.

Verkar som om ingen skrivit något sen 6 dagar tillbaka (då det var jag som gav er ett litet inlägg). Kan ju bero på den underbara solen och värmen, men är inte riktigt säker... Kom igen tjejer, tänker ni överge mig eller?
Självklart skulle det uppmuntra oss lite mer åt att blogga lite oftare ifall ni ville kommentera mer, men det är självklart inget krav.

Lägger in låten "Vi vet hur det känns" också. Drogar den låten just nu...

Puss och Kram!


RSS 2.0