Vampire Night

HEEJ :D Alicia Och Bincis här :D
Jag (Alicia) sov över hos Bincis tillsammans med Malva och Neda. Bincis hade vampyrkalas och vi tittade på VÄRLDENS ÄCKLIGASTE film! Fy faaaaan vad äckligt det var!

Det har typ inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Ska lära Bincis att blogga lite mer, och ska även förbättra mig själv. Måste komma i kontakt med Hanna, för hon verkar inte vara på blogghumör just nu... Dessutom är hon i Danmark (om jag förstod det rätt...) för tillfället...

Öh... Ja, Bincis hälsar!

Vändpunkt

Från och med nu ska jag ända på hela mitt liv. Jag ska bli jag, och inte något idiotiskt fån. Jag ska sluta vara så jävla besatt av någon jävla kille som bara gör mig deprimerad och istället skita i honom totalt. Jag ska bli gladare, motionera mer och vara med social. Jag ska bli mer självsäker, tänka mer på mig själv och hur jag mår och inte ljuga om sådant som känns jobbigt. Vara mer äkta.
Önska mig lycka till :D

(Btw, Bincis har fått inloggningsuppgifterna, så hon kan börja blogga nu igen :D)


Sleepover :D

Dålig uppdatering känner jag, ska säga åt dom andra att hinna med våra lilla blogg :) Kanske inte så konstigt att Bincis inte bloggat, eftersom hon inte kan inloggningsuppgifterna (måste skicka dom till henne ^^), och Hanna... ja, jag vet faktiskt inte varför Hanna inte bloggat :P Jag själv har varit lite upptagen, har lagt ner allt arbete förutom skolan och självklart min egen blogg. Försöker hålla den uppdaterad för att inte folk ska tro att jag dött eller något annat hemskt. Men jag har helt enkelt inte haft så stor lust att skriva, mina läsare på kpw är inte helt glada över det...

I vilket fall som helst så ska jag sova över hos en skrivarkompis idag :D Hon heter Rebecca och bor i Danderyd, och jag har absolut ingen aning om hur man kommer dit, så vi ska mötas vid t-centralen vid kvart över tre. Längtar som fan! :D Men måste packa det sista, slänga i mig ett litet mellanmål och borsta tänderna nu. POK!

RSS 2.0