Så jävla värdelös

Förlåt för att jag låter det här gå ut över bloggen och alla er läsare, men jag måste bara skriva av mig lite.

Känner mig så jävla värdelös! Varje gång min idiotiska lillebrorsa (endast ett år yngre. Tyvärr) så är det som om jag slutar betyda någonting. Det enda dom gör är att försöka irritera mig. Och det lyckas!
När han har en killkompis hemma så stormar dom in i mitt rum (som är förbjudet område för de flesta) och börjar slå på mig, eller sno mina saker. Vad faan gör dom så för? Jag har ju inte gjort något!
Har han med sig någon tjej hem brukar de oftast roa sig med att knacka på min dörr och sedan springa iväg. Eller knacka på mitt fönster. Blev så irriterad att jag gick ut och skrek på dom, och självklart ska vår hund smita ut då, så mamma blir helt sjukt arg på MIG, och när jag säger att det är deras fel säger hon åt mig att bara ignorera dom. Det är fan inte så jävla lätt!


Sovmorgon

Jaaa... Sovmorgon idag. Lite typiskt att jag skulle vakna fem i fem på morgonen -.- Ska börja gå till bussen om en timme... Om inte Malva ska hämta upp mig, men jag tror hon bor hos sin pappa den här veckan... är inte riktigt säker... hm... (många ... det blev här då...)

Forgot...

Jaa... Både jag och Bincis har glömt inloggningsuppgifterna, så Hanna, om du läser det här, snälla berätta för oss? Eller ge mig klartecken för att byta lösenord, så att Bincis också får tillgång till att blogga :)

(Anledningen till att jag kan blogga är att jag sparat inloggningsuppgiterna på den här datorn (dock kan jag inte se dom -.-))

Har haft en ganska jobbiga dag. Sov nästan ingenting inatt, så vad helt sjukt trött. Ska verkligen bli skönt att få sova ikväll :)

-.-

Ska springa runt en fucking jävla skit sjö idag! Den heter Lillsjön, men enligt Bincis (som sprang i måndags) borde den heta Storsjön. Kul va? Dessutom gick jag upp fem i sex imorse, så jag är ju huffsat trött också...

Borde i alla fall klä på mig och äta frukost nu, för Bincis och Malva kommer nog snart... hehe, lagom kul om jag fortfarande ligger i sängen när dom kommer ^^

POK

Förkyld :(

Just nu är jag jättejätteförkyld :/
Not so funny, huh?
Jag kan verkligen inte andas asså... Jättejobbigt!
Jag tog jättemycket nässpray i morse, antagligen för mycket så jag får inte ta nu för jag kan bli beroende och då kan jag få sår i näsan, inte så mysigt.



Spoky

Slår vad om att jag stavade fel men skiter i det. Är så sjukt trött just nu, kom inte hem för ens elva igår och låg inte i sängen för ens vid tolv säkert! Hatar sånt. Dessutom Vaknade jag klockan 6 imorse. Roligt va?

I alla fall, ska till Neda ikväll efter att jag varit hos Anna. Bincis och Malva kommer också. Vi ska ha en spökkväll! Se på spökfilmer, berätta spökhistorier (för det mesta sanna då, eftersom vi alla själva varit med om en massa spökgrejer), spela anden i glaset och äta massor av chips, godis och andra grejer!

Men nu måste jag kolla schoolsoft lite snabbt och sen kommer Malva och så måste vi skynda oss gå till bussen!
Puss!


Here I am again!

Jadu... Har helt glömt bort denna blogg! Haha, schysst som jag är.
Men Bianca har faktiskt uppdaterat minst, sådetså :D
Men men, Lici har ju sagt att jag "lovade" att blogga så ja ... jag måste väl -.-
Hahah, nä skämta :)
Klart jag ska blogga på den här bloggen också =)
När jag väl inte har något att blogga om kan jag lägga upp lite Turkiet-bilder!
Jag var där för typ två/tre veckor sen med min älskade papi!


Jag första dagen!


Samma år, samma månad, samma vecka, samma dag, samma timme, samma minut, en sekund efter den första bilden ^^




Orkar inte lägga upp alla bilder från Turkiet som jag gjorde
på min andra blogg, men de där bilderna får ni nöja er med :)

Förresten Lici, hälsa Bincis att hon MÅSTE blogga här också!

Puss <33 ♥

:(

Ja, jag vet att vi skulel bli bättre på att uppdatera, men Hanna lovade att skriva och tydligen har hon inte gjort det än, men vi får hoppas att hon kommer ihåg snart (*host host* jag tvingar henne *host host*)

Hm... vad är nytt? Internet krånglar och funkar typ aldrig... Kanske sagt det...
Syrran fyllde år igår, köpte mascara åt henne som hon blev väldigt glad för. Skulle se på Alice i underlandet men dvd funkade inte... Ja, det var väl typ allt. Men tror Hanna kommer skriva snart, så ni får väl ett till lite mer inrtesantar intelägg snart. Själv måste jag skynda mig upp till kusinerna som jag ska barnvakta ikväll. Puss och kram!


RSS 2.0