Fika i Vaxholm

Var idag och fikade med mamma i Vaxholm :) Vi firade min namnsdag som var för några dagar sedan, så det var trevligt. Åt en glass med två kulor (misstolk) med smakerna italiensk choklad och polka. Skitgott :)

<---- Här var jag :)

Vet inte ifall jag berättat det, men jag ska börja äta lite nyttigare, så att jag inte blir tjock. Nej, jag ska inte banta, utan sluta äta en massa godis och börja röra lite mer på mig. Typ. Mammas ide... Kommer nog inte gå så bra, eftersom jag blivit beroende av godis :( Men ni får hejja på mig och hoppas att jag inte blir tjockare än jag redan är (okej, jag är inte tjock, men kanske väger liiiite mer än vad jag borde. Magen är liiiite för fet. Men nej, jag är inte tjock, vill bara inte bli det.)

Puss och Kram!



 <---- Skitsnygg bild på mig

-___-

Typ bara jag som bloggar på den här bloggen? .____.



Ok, det är inte bara jag men senast var faktiskt jag och det var flera dagar sedan och ingen svarar på min designfråga ;__;

Design?

Alltså.. Jag ska ju göra en design till bloggen (Eller hur Bincis och Lici?) men asså jag tänkte börja starta på den för det kan ta rätt så lång tid att göra en design så aa.
HUR SKA DESIGNEN SE UT?! :o


Landet

Är ute på landet med Sara och Elli :D
Har haft jätteroligt hela dagen, men är nu jääääättetrött. Ska nog gå och lägga mig snart.

Kramis kramis!


Pappa kommer snart!

Snart kommer pappa hit och han kommer få träffa Charlie :)
Förra gången de träffades blev de värsta bra kompisarna! ;D <3

OMG VAD DET ÅSKAR!!!


Charlie för några dagar sedan <3 <3


Najsigt :D

Fått tillbaka min mobil, vilket jag är oändligt glad över :D Har varit utan den i exakt en månad och en dag nu, och som kompensation för den långa väntetiden har jag fått ett slag presentkort :D

Åt nyss middag, falukorv och potatis. Gotteligott :)

KRAM!



Jag precis innan middan ;)


Grönan!!

Jupp, ska till Gröna Lund idag me vänner och familj<3<3<3 Ska bli jätte roligt eftersom vi ska dit med Jenny!!! Hon e mammas barndoms vän som bor i Londinondon :) Men ska typ tvätta jhåret nu mu<3<3<3 Bloggar imorgon så får ni veta hur det var på grönan<3


Förlåt...

Förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar men internet har krånglat för mig och ja...
Ni fattar nog?
Men istället har jag vart med Charlie och spelat ett spel som börjar på S och slutar på ims 3!
Hmm.. vad kan det vara för spel?


Snurrig

Alicia här :) Kom nyss hem från ännu en skrivardag. Idag var faktiskt roligare än igår, trots att jag idag kände mig lite snurrig. Hade ont i huvudet, var trött, mådde lite illa. + att mina ben kändes som kokt spaghetti.
Är fortfarande lite snurrig, och defenitivt trött... VÄLDIGT trött!

Men nu ska vi inte tänka på det. Hm... vad har jag gjort idag? Jo, skrattat. Gud vad mycket jag skrattade! Hehe, hade sjukt kul med Becca o Stella, haha, fast vi var väl lite... perversa, om man säger så xP Haha, jag o Stella fick lära Becca om det där med "byxmyndig". Fan, hon tyckte vi var värsta experterna på det xD Vi typ flummade ihjäl oss, fan va kul det var!

Skrev en liten "dikt" eller vad det nu var på skrivarkursen som jag tänkte att ni kanske ville höra?

"Om livet ändå varit enkelt.
Om livet änte inte var så svårt.
Om allting bara flöt på,
skulle livet vara värt att leva då?"
©AliciaSledd

PUSS OCH KRAM!


Hanna här :)

Gå in här för att titta vad jag har jag gjort idag och för att se en bild på Charlie ! ;D


Wierd :S

Skrev ett inlägg här strax över åtta på morgonen, men det visas inte på bloggen! Eller är det bara jag som inte kan se det :'(

Visstja, hehe, ni kanske vill höra om min superultramegabästasteüberjättefantastiska dag?
Det är klart ni vill ^^
Gick hemifrån vid tio i tio och åkte tunnelbana in till T-Centralen, tog tunnelbanan därifrån ut till Ropsten och från Ropsten åkte jag buss in till Lidingö Centrum där biblioteket ligger. Tog nästan exakt en timma, vilket förvånade mig lite, eftersom jag efter sl.se skulle vara framme vid tjugo i! Men men, bussen tog lite längre tid än jag väntat mig, de´n åkte typ runt hela Lidingö :O
När jag äntligen kommit fram så var det en del som redan kommit, så jag satte mig vid ett bord som var halv fullt. Det fick plats fyra personer vid varje bord, och det satt redan två där. Tjejerna (ja, båda var tjejer, det var bara en kille som var med) hette Rebecka och Stella. I början pratade vi inte, det var mest efter lunch som vi fick kontakt.
Cannie Möller var jättetrevlig, och först pratade vi bara om lite allt möjlgit (självklart med temat "skriva"). Vi fick ställa frågor och lite så, vilket var väldigt trevligt :)
Sedan skulle man tänka ut tre saker i sitt eget sovrum, och sedan fick tre stycken berätta om sina saker. Jag var (som tur var, hade inte kommit på något annat än  min bokhylla ^^) inte en av dom som fick berätta om mina saker.
Så kom vi in på ämnet "personer" och då skulle vi komma på någon som betydde väldigt mycket för oss och beskriva den personen. Inte heller den här gången var jag en av dom som skulle beskriva (:
Och till sist skulle vi berätta om en person som vi tyckte om, men vi skulle berätta om vad vi tyckte illa om personen. Fick inte heller då säga någonting, hehe x)
Men sen skulle vi skriva en text om oss själva, men det var våra SKOR som skulle berätta om oss.... Min text blev sämst, men blev ju i och för sig inte klar, så det kanske är därför...
När alla (eller, nästan alla) läst upp sin text pratade vi lite till, och efter det fick vi alla gå ut på det lilla torget utanför centrum. Där skulle vi hitta en person som vi skulle skriva om. Vad gjorde han/hon där? Vem var hon/han? Vart är hon/han påväg? Och så vidare och så vidare.
Men jag hittade ingen som passade bra, så jag hittade på en person istället.
Min "berättelse" handlade om en flicka i fjortonårsålder (jag skrev aldrig att hon var fjorton, men det var det som var tanken) som var väldigt arg. Hon hade sprungit hemifrån och skrek på varenda liten fågel hon såg, sparkade på varenda liten sten som kom ivägen. Hon låtsades att stenarna var olika personer, bland annat hennes före detta pojkvän som visade sig vara otrogen. Det slutar med att hon ser före dettan tillsammans med den andra tjejen coh springer därifrån.
Efter att alla skrivit klart så åt vi lunch, och det var ungefär då jag började prata med Rebecka och Stella. Stella förstod inte att mozzarellan var en ost, och Rebecka var inte säker så dom frågade mig xD Sen började vi prata om lite allt möjligt (mest om Twilight :D).
Efter lunchen skulle alla (eller i alla fall de flesta) läsa upp sina berättelser, och när jag hade läst upp min blev det värsta stora diskusionen!
I alla fall så hann vi inte med så mycket annat, men fick en hemuppgift (man var inte tvungen att göra den, bara ifall man ville) med rubriken "Mötet med en ängel". Man var inte heller tvungen att ha den rubriken, man kunde ändra på det, skriva tvärtom, vad som helst ^^
Jag och Rebecka hade sällskap en bit på väg. Hon bor i Danderyd, och var itne helt säker på hur hon tog sig hem med tåg, och då var det ju bra att vi skulle åt samma håll :) Under tiden pratade vi ännu mer och jag lärde känna henne (vad jag tycker) ganska bra, vilket var roligt.

Och nu är jag hemma igen, berättade nyss för mamma om min dag...
Ska snart ta itu med hemuppgiften tror jag.

KRAM!


EN TIMME...

... tills jag ska börja röra mig mot tunnelbanan. Ska ju till skrivarkursen, och den ligger på Lidingö :D Börjar klockan tio, så nio måste jag vara här ifrån SENAST. Helst tidigare, vill ju inte komma försent direkt ^^
Kommer hem vid tre, och imorgon och på onsdag är det samma sak.

Vaknade klockan HALV 6 imorse! Usch, hemskt hemskt. Kunde ju inte somna om sen heller, så jag har redan varit upp i två timmar *suck*

Mår lite illa, men det är säkert bara nervositeten. Tänk om jag går vilse och inte hittar?! Men det ska säkert gå bra, åkte ju in med mamma igår bara för att se hur jag skulle gå.

Kramis Kramis


Trött...

ja, just nu e jag ganska trött...haha<3 Men ska typ äta frulle, Men just nu sitter jag och kollar på ett SKIT tråkigt program med syrran. Men mst äta nu<3<3

Lici: Stackars Harry, haha<3<3<3♥

Hanna: NÄR ska jag få träffa sötissen charlie?????♥

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

Chips ^_^

Just nu ligger jag i min säng (misstolk) och äter chips ^___^
Gottisch <3
Idag har jag bara vart med Charlie och gosat och lekt med honom <3
Vi typ somnade tillsammans bredvid varandra på golvet, jättegulligt ^^

Förlåt förresten för att jag inte har bloggat på den här bloggen men hehe jag glömde bort mailen och lösenordet, tihi.

Puss <33 ♥


Nyckelpigan Harry xD

Hittade nyss en nyckelpiga krypandes på min arm. Blev först livrädd (såg inte att det var en nyckelpiga xD) men föste sedan ut den på ett maskrosblad. Fick då en liten grön insekt på mig, och blev allvarligt talat livrädd. Så jag slog ihjäl den. Har nu lite dåligt samvete :(
Döpte nyckelpigan till Harry, haha, Bincis vet nog varför, Hanna också ;)



Vädret ute är, enligt mig, jättekonstigt! Det är varmt, men stora regnmoln täcker himlen! Usch, lite obehagligt tycker jag... Och nu regnar det också... hoppas bara mamma och daddy kommer hem snart, gillar inte att vara ensam hemma när det är så konstigt väder.

Tänkte gå på en långpromenad med Tiny, men det ville hon ju verkligen inte! Istället blev det en kort promenad runt kvarteret, och då fick jag ju verkligen släpa henne med mig :( Jag som för en gångs skull VILLE gå på en promenad! Men jag och mamma ska ta en ensampromenad sen, så det blir nog bra det också.

Har bestämt mig för att äta lite nyttigare. Inte banta, men bara dra ner på godis, läsk, chips och andra onyttiga saker. Dessutom ska jag röra lite mer på mig, gå och simma en gång i veckan, eller bara ta en snabb promenad runt sjöarna lite då och då. Eftersom jag är en sån godisgris och inte rör på mig särskilt mycket tror mamma jag snart kommer börja lägga på mig vikt. Vi i min släkt har lättare för att bli tjocka, det går i generna. Och jag vill verkligen inte bli tjock, är väldigt nöjd med hur jag ser ut nu! Även om vissa andra inte är det... Aja, det var inte dit jag ville komma direkt.
Får hoppas på att det slutar regna snart så att jag och mamma kan få vår promenad.

Känns som om det bara är jag som bloggar på den här bloggen, trots att det är meningen att både Hanna och Bincis ska blogga här också :( Menmen...

Hanna har lovat att fixa en design till vår lilla blogg, under tiden får ni stå ut med den här.

Har hittat en ny favorit frisyr. Verkligen älskar den! Går liksom inte att förklara hur den ser ut, men det är ungefär som en bulle, bara inte med en hårsnodd utan en hårklämma... Skitsnygg är den i alla fall!

 
Från sidan...

 
Framifrån och Bakifrån

(förlåt för sugiga bilder, men min webbcam är inte den bästa...)

KRAM!
Alicia

Skrivarkurs

Hej hej, Alicia här :)

Är skitglad, eftersom jag imorgon ska på en skrivarkurs :D Sökte först till en i Ekerö som en av mina favoritförfattare (Ylva Karlsson) höll i, men det var bara för barn i komunen, och eftersom jag bor i Solna och inte i Ekerö så funkar ju inte det :( Men sen hittade vi två andra skrivarkurser som varade i ungefär tre dagar var från 10-14... tror jag.
Ska i alla fall åka in till Lidingö med mamma idag, det är där första skrivarkursen kommer vara. Eftersom jag kommer bli tvungen att åka in själv kan det ju vara bra att veta HUR jag ska åka, eller hur?
Andra skrivarkursen kommer vara i Nacka den 21-24 juni, men då är jag på landet och kommer få åka in och ut med vår granne som jobbar i Nacka.

Sitter just nu och passar vår lilla söta hund <33 Alla andra är och lämnar min lillebror på flygplatsen, eftersom han ska åka ner till morfar i Båstad. Ganska mysigt att vara själv med Tinan :)


Är hon inte söt den lilla hunden? (Bilden är copyrightad, alltså förbjuden att kopiera utan min tillåtelse)

KRAM!
Alicia


Välkommen till vår nya blogg!

Hej hej :D

Vi är tre tjejer som heter Bianca, Alicia och Hanna, därav namnet BAHforever, på tolv år. Vi tre är väldigt bra fd klasskompisar (klassen splittrades i torsdags) och startade den här bloggen tillsammans, dels för att inte tappa kontakten :)

Hanna är en snygg tjej född i början på mars. Hon har långt, rakt, vackert blont hår, blå ögon, är normallång och (som sagt) snygg. Hon har nyligen (igår) fått en hund vid namn Charlie som hon älskar över allt annat. Hon är omtänksam, rolig med sjuk humor och en väldigt bra kompis, bara lite knasig ibland (men vem är inte det?). Övriga intressen är gittar, sjunga, vara med kompisar och blogga.

Bianca är född i början på november. Hon har ganska kort (ner till axlarna ungefär) lockigt, otroligt fint, brunt hår, vackra bruna ögon, ljusbrun hy och är medellång, inte kort, inte lång, utan precis medellång. Hon vill väldigt gärna ha en hund, men får inte för sin mamma :( Biancas intressen är The Twilight Saga, vampyrer, vara med kompisar och dans. Hon går på street dance och är väldigt duktig på det. Hon tror på det övernaturliga och är en väldigt bra kompis, omtänksam, snäll, rolig med sjuk humor och kanske lite knasigare än Hanna ^^. Bianca kallas även för Bincis

Alicia är en liten kul prick född i slutet på mars. Hon är ganska lång för sin ålder, men kommer inte växa särskilt mycket mer, och har blå ögon. Alicias hår variera dag för dag. Ungefär två dagar efter att hon tvättat det är det väldigt ljust brunt, självlockigt, elektriskt och buskigt, och när hon inte tvättat det på tre dagar bli det mörkt brunt, fettigt och rakt. Hon har en engelsk bulldog vid namn Clementine (Tiny) som nog är den mest envisa hunden i Sverige. Alicia är helt kär i sierierna The Twilight Saga (precis som Bianca), Vampire Diaries och Ghost Whisperer. Hon älskar vampyrer och spöken (trots att hon är lite rädd för dom) och favoritdjuret är varg. Andra intressen är läsa, skriva, musik, sjunga och vara med kompisar. Alicia är oftast glad, men blir lätt irriterad på familjemedlemmar, och eftertänksam, men också väldigt knasig med (precis som de två andra) helt sjuk humor. Enligt Alicia själv är hon snäll och omtänksam. Även Alicia tror på det övernaturliga (det vill säga vampyrer, spöken och andra "fantasi"-figurer) Alicia kallas även för Lici (i vissa fall Alice)


Så, nu vet ni lite mer om oss :)
Hoppas på att ni kommer följa vår blogg och kanske till och med skicka en liten kommentar då och då (:

Många kramar
BAH


RSS 2.0